Virtualaus skaitymo žaidimo ,,Draugoteka''

Virtualaus skaitymo žaidimo ,,Draugoteka“ pristatymas.

Vasario 10 d. šaltiniečiai dalyvavo Raseinių Marcelijaus Martinaičio viešojoje bibliotekoje, kur vyko pirmasis projekto ,,Inovatyvūs Lietuvos bibliotekų skaitymo skatinimo sprendimai vaikų ir jaunimo socialinių santykių kūrimui su aplinka“ susitikimas, skaitymo iššūkio žaidimo ,,Draugoteka“ pristatymas.

Skaitymo iššūkio žaidimo ,,Draugoteka“ pristatymo pradžioje dalyviai pasimankštino, padiskutavo apie skaitymą, perskaitytas, skaitomas knygas, buvo suskirstyti į komandas, žaidė lietuvių kalbos žinias tikrinantį žaidimą, kuris reikalavo ne tik gimtosios kalbos išmanymo, bet reikėjo greitos reakcijos. Vėliau susitikimo dalyviai išklausė vedėjo E. Ragelio skaitymo iššūkio žaidimo pristatymo, sužinojo, kaip jį parsisiųsti į savo telefonus, net patys pradėjo žaisti. Pirmasis susitikimas labai patiko, lauksime kitų projekto susitikimų!

,,Draugotekos“ programėlė yra NEMOKAMA. Atsisiųsti galite čia: „Android“ sistemos įrenginiams https://play.google.com/store/apps/details... „Apple“ sistemos įrenginiams https://apps.apple.com/lt/app/draugoteka/id6444040077

 

Autorius:
Bibliotekininkė Vilma Gricienė

Nuotraukos:
Bibliotekininkė Vilma Gricienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas