Judumo savaitė 2022 Šaltinio progimnazijoje

  • Paskelbta: 2022-10-03
  • Kategorija: Renginiai

Visą savaitę Šaltinio progimnazijoje vyko daug fizinį aktyvumą skatinančių veiklų . Progimnazijos bendruomenės nariai pagal galimybes į darbą vyko pėsčiomis arba įvairiomis  bemotorinėmis transporto  priemonėmis. Kiekvieną dieną mokiniams buvo siūloma sudalyvauti įvairiose įdomiose veiklose.

Kartu su biologijos mokytoja Gileta ir geografijos mokytoja Linute  septintokai dalyvavo orientaciniame žaidime „Pažink augalus ir surask pasaulio kryptis“, kur mokiniai ieškojo, skaičiavo ir turėjo galimybę ne tik pabūti lauke, bet ir labiau pažinti mokyklos teritorijoje augančius medžius.

Kiekvienas galėjo išbandyti fizinio ugdymo mokytojo Mindaugo išradingai paruoštą kliūčių ruožą, o vyresnieji mokiniai sudalyvauti akcijoje „Apibėk mokyklą“.

Minint dieną be automobilio, mokiniai vyko į mokyklą dviračiais, paspirtukais, riedlentėmis ir riedučiais. Mokyklos taryba rinko gražiausią ir išradingiausiai papuoštą transporto priemonę.

Kadangi oras nenuvylė, savaitės renginius užbaigė fizinio ugdymo mokytojo Raimundo iniciatyva organizuotas bėgimas Rasupio parke, kuriame dalyvavo 5-8 klasių mokiniai.

Ne tik šią savaitę, bet kol oro sąlygos leidžia, nemažas būrys šaltiniečių kiekvieną dieną į mokyklą atvyksta dviračiais ir paspirtukais. Gražus pavyzdys, šaunuoliai.

Autorius:
Audronė Bliskienė visuomenės sveikatos specialistė, vykdanti sveikatos priežiūrą mokyklose

Nuotraukos:
Šaltinio progimnazijos mokytojai

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas