Projektas „Mažais žingsneliais fizinio aktyvumo link“

Vaikystėje išugdyti ir suformuoti sveikos gyvensenos įgūdžiai ir įpročiai būti fiziškai aktyviam turi teigiamą poveikį ir išlieka visam asmens gyvenimui.

Raseinių Šaltinio progimnazijos priešmokyklinio ugdymo grupės vaikai su mokytoja Rita balandžio mėnesį dalyvavo Kauno lopšelio-darželio „Ežiukas“ organizuojamame respublikiniame ikimokyklinių ir priešmokyklinių ugdymo įstaigų fizinį aktyvumą skatinančiame projekte „Mažais žingsneliais fizinio aktyvumo link“.

Projekto tikslas - didinti vaikų įsitraukimą į įvairias fizinio aktyvumo veiklas, sudarant sąlygas patirti judėjimo džiaugsmą, ugdant įprotį sportuoti ir plėtojant pozityvų požiūrį į aktyvią gyvenseną.

Lauke žaidėme judriuosius žaidimus: „Jurgelį meistrelį“, „Išėjome į mišką pasivaikščioti“, „Kiškelis“. Darėme mankštą ir įvairius fizinius pratimus. Grupėje pertraukėlių metu šokome „Just dance“, atkartodami rodomus judesius. Sporto salėje atlikome įvairius pratimus su skirtingu inventoriumi. Vaikai aktyviai sportavo, puikiai leido laiką. Patvirtinome posakį, kad fiziškai aktyvūs žmonės yra laimingesni. Savo įgyvendintas projekto veiklas užfiksavome ir pasidalinome Facebook paskyros grupėje „Mažais žingsneliais fizinio aktyvumo link“.

Autorius:
Rita Maciuvienė

Nuotraukos:
Rita Maciuvienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas