Erasmus+ projektas „UX@School“: Novatoriška internetinė stebėjimo sistema

Posėdžio metu aptarėme naujus mokslo metų planus, svarbiausius projektus ir iniciatyvas, įskaitant mūsų dalyvavimą Erasmus+ projekte „UX@School“.

Džiaugiamės galėdami pranešti apie mūsų dalyvavimą Erasmus+ projekte „UX@School“. Projektą įgyvendina mūsų mokyklos komanda kartu su tarptautiniais partneriais, siekdami užtikrinti aukščiausią kokybę ir inovatyvumą.

Projekto metu buvus sukurta novatoriška internetinė stebėjimo sistema. Šis įrankis, yra skirtas pagerinti mokytojų įgūdžius stebėti ir vertinti besimokančiųjų/naudotojų patirtį remiantis UX principais.

Naudotojo patirties vertinimui bus siūlomas specialiai sukurtą klausimynas, kuris padės analizuoti skaitmeninius išteklius ir mokykloje naudojamą skaitmeninę aplinką. Tikimės, kad šis įrankis taps neatsiejama mūsų mokyklos ugdymo proceso dalimi, padedančia gerinti mokymosi kokybę ir efektyvumą.

Kviečiame visus mokytojus, administracijos darbuotojus ir kitus suinteresuotus asmenis aktyviai dalyvauti ir prisidėti prie mūsų mokyklos tobulinimo.

Plačiau apie projektą skaitykite čia https://www.uxatschool.eu/lt/the-project-lithuanian/.

Laukiame jūsų dalyvavimo!

 

Autorius:
Jolanta Stankaitienė, direktoriaus pavaduotoja ugdymui

Nuotraukos:
Lina Kuraitienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas