Tęsiamos Erasmus+ programos projekto veiklos

Penktadienį, t. y. vasario 25 d., toliau buvo tęsiamos  Erasmus+ programos projekto „Finansinio raštingumo skatinimas pradiniame ir pagrindiniame ugdyme naudojant žaidybinimą ir skaitmeninį istorijų pasakojimą“ (orig: „Promotion of FINancial Literacy in primary and secondary EDUcation through gamification and DIGItal storytelling“ (DigiFinEdu), Nr. 2021-1-LT01-KA220-SCH-000034366 (toliau - DigiFinEdu projektas) partnerių vizito Raseinių Šaltinio progimnazijoje veiklos. Kartu su partneriais progimnazijos projekto komanda išgrynino finansinio raštingumo sąvoką, aptarė planuojamus pokyčius (rezultatų ir poveikio) tikslinėms grupės, kurių tikimasi įgyvendinus DigiFinEdu projektą. Buvo aptarta projekto sklaida, patikslinti suplanuotų veiklų terminai. Vyko praktinės dirbtuvės panaudojant priemonę „Poveikis+“. Susirinkę partneriai prognozavo projekto ir jo rezultatų įtaką skirtingoms tikslinėms grupėms: 1) projekte besimokantiesiems (mokytojai, tėvai, 9-12 metų mokiniai), 2) partneriams, 3) partnerių institucijoms, 4) sprendimų priėmėjams (ministerijoms, universitetams, savivaldybėms). Aptarėme sklaidos strategiją, planą bei priemones. Visi kartu sutarėme dėl artimiausių terminų veikloms ir rezultatams įgyvendinti, pasidalijome atsakomybėmis, aptarėme kokybės ir vertinimo strategiją bei atlikome projekto susitikimo vertinimą.  
Partneriams buvo įdomu kuo gyvena mūsų progimnazijos mokytojai, mokiniai, todėl pasibaigus veiklai, pakvietėme juos pasidairyti po Raseinių Šaltinio progimnaziją. Susitikome kaip partneriai, o išsiskyrėme, kaip bičiuliai. 
Šis projektas finansuojamas remiant Europos Komisijai. Šis pranešimas atspindi tik autoriaus požiūrį, todėl Komisija negali būti laikoma atsakinga už bet kokį jame pateikiamos informacijos naudojimą. 

Autorius:
Vaiva Zubrickienė, Jolanta Stankaitienė

Nuotraukos:
J. Stankaitienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas